THP-Laskentavisio yrityksenä

THP-Laskentavisio Oy on kahden kokeneen talousammattilaisen yhteenliittymä. THP-Laskenta Oy ja Laskentavisio Oy Hukkinen yhdistivät taitonsa ja voimavaransa THP-Laskentavisio Oy:ksi vuonna 2015. Yhdistymisen myötä yhtiömme palveluresurssit tehostuivat entisestään. Meillä on Procountorin ja Netvisorin käyttökokemusta vuodesta 2003 – 2004 alkaen.

Vahvan yrittäjäkokemuksen ja yrittäjäkasvatuksen myötä puhumme kokemuksella yrittäjältä yrittäjälle.

Asiakasyhteistyö

Menestyksellinen yhteistyö tilitoimiston ja asiakkaan välillä perustuu keskinäiseen luottamukseen. THP-Laskentavisio Oy:ssä noudatetaan lakeja ja asetuksia sekä sovelletaan hyvää tilitoimisto- ja kirjanpitotapaa.
Maailman muuttuessa kirjanpito ja taloushallinto muuttuu samaa vauhtia. Kehitämme toimintaa jatkuvasti ja olemmekin olleet ensimmäisten joukossa ottamassa käyttöön sähköistä taloushallintoa. 

Asiakkaiden neuvonta ja opastus kuuluvat olennaisena osana tilitoimistomme palveluun.

Toimintaperiaatteet

Alallamme lainsäädäntö, asetukset ja käytännöt muuttuvat jatkuvasti. Täten ammattitaidon ylläpitämiseksi on välttämätöntä kouluttautua ja seurata alan muutoksia. Panostamme tähän erityisesti, koska on kunnia-asia hoitaa asiakkaan toimeksiannot joustavasti ja tehokkaasti. Asiakkaiden neuvonta ja opastus ovat olennainen osa tilitoimistomme palveluja.
Uusille yrityksille tarjoamme pääsyn sähköiseen taloushallintoon, joka nopeuttaa ja helpottaa taloushallintoon kuluvaa aikaa ja vähentää virheiden mahdollisuutta. 
Jo toiminnan vakiinnuttaneille yrityksille, jotka haluavat siirtyä perinteisestä paperisesta kirjanpidosta sähköiseen taloushallintoon, haluamme tehdä siirtymisen mahdollisimman joustavaksi ja helpoksi. Autammekin siirron suunnittelussa, käyttöönotossa ja koulutuksessa.

Käytämme asiakkaidemme kanssa alan kehittyneimpiä järjestelmiä Procountoria ja Netvisoria. 

Kun tarvitset ammattimaista ja luotettavaa kirjanpitoa Helsingistä, ota yhteyttä!

Yrityksen tarina

 

THP-Laskentavision tarina ulottuu jo pitkälle ennen kummankaan yrittäjän syntymää. Niin Timo Peltonen, kuin Jaana Hukkinen ovat kasvaneet yrittäjäperheissä, missä yrittäjyyden ajatusmaailmaa ja oppeja on välitetty nuoruudesta asti, Timo neljännen, ja Jaana toisen polven yrittäjänä.

 

Timo Peltonen

Toimitusjohtaja

Timo onkin tienannut ensimmäiset kesätyörahat nuoruudessa Seinäjoen Kesoilin myyjänä. Ennen yrittäjyyttä elämä kuitenkin ohjasi ensin linja-auton kuljettajan kautta kirjanpitäjän rooliin Matkahuollolle, ja konttoripäälliköksi kuntosalilaitteiden ja huonekalujen pariin.

Yrittäjäkasvatus ohjasikin lopulta kaupallisen alan koulutukseen Pohjanmaan Yrittäjäopistoon (YTS) ja lopulta THP-Laskenta Oy:n perustamiseen. Timo suoritti tilitoimistoalan KLT-tutkinnon vuonna 1996.

Tilitoimistotöiden ohella hän rentoutuu kesäisin moottoripyörän päällä ja sadepäivien sattuessa kuntosalilla tai musiikin parissa kitaraa soittaen.

 

Jaana Hukkinen

Partner, KTM, KLT

Ennen Jaanan tilitoimistouraa hän on oppinut yrittäjien ajatusmaailmaa kukkien keskellä, kun isällä oli leikkoruusujen kauppapuutarha ja äidillä kukkakauppa. Nuorempana kesät vietettiinkin välillä kukkakaupassa ja välillä puutarhatöissä, mistä syntyi kipinä kaupalliseen alaan.

Helsinkin Kauppakorkeakoulun ekonomi-tutkinnon (KTM) jälkeen Jaana suoritti tilitoimistoalan KLT-tutkinnon.  Jo opiskelujen aikana Jaana päätyi tilitoimistoon töihin ja yrittäjien kanssa päivittäin työskentely innostikin niin paljon, että hän jäi sinne töihin valmistumisensa jälkeen.

Tilitoimistoyrittäjän ura alkoi vuonna 1990 omassa yrityksessä, kunnes kymmenen vuoden jälkeen taloushallintoa lähdettiin katsomaan toisesta näkökulmasta. Mielenkiinto suuntasi viestintäalan taloushallintoon ja lopulta kiinteistöhallinnan talouspuolelle vastuutehtäviin. Vuonna 2004, ajan ollessa oikea, tapahtui paluu tilitoimistoyrittäjäksi Laskentavisioon.

 

 

Tarinat yhdistyivät vuonna 2015 kun Timo ja Jaana yhdistivät voimansa ja THP-Laskenta Oy:sta ja Laskentavisio Oy:sta tuli THP-Laskentavisio Oy. Molempien yrittäjien yrittäjäkasvatus ja -kokemus ovat ehdoton vahvuus, kun yrittäjänä mietit oikean tilitoimiston valintaa. Kokemukset lukuisilta toimialoilta, antavat laajan kokemuspohjan ja runsaasti hiljaista tietoa eri toimialojen taloushallinnon erityispiirteistä. Ymmärrämme yrittäjää ja puhumme yrittäjän kieltä kokemuspohjalta. Kun haluat palvelua yrittäjältä yrittäjälle, ota yhteyttä soittamalla tai alla olevalla viestilomakkeella. 

Kuinka voimme auttaa? 

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse 09 851 2149, sähköpostitse info@thp-laskentavisio.fi tai lähettämällä viestin viereisellä lomakkeella. 

TPH-Laskentavisio Oy, Pukinmäen toimisto: Eskolantie 1, 00720 Helsinki